Heb jij alleen een goed voornemen of ook een visie?

04 feb

In de eerste week van januari maakte ook de erkende toezichthouder.nl slim gebruik van de trend om het nieuwe jaar te starten met nieuws over de zinloosheid van goede voornemens. Met dezelfde kop maken ze meteen een punt: Een goed voornemen zonder visie, idee en doel is zeer waarschijnlijk de oorzaak van het lage percentage van mensen die zo’n goed voornemen volhouden.

Sporten staat op nummer 1 en volgens MT staat fit20 op nummer drie van de vijf fitnesstrends van 2016. Voor fit20 eigenaar Walter Vendel is 2016 een uitgelezen jaar om zijn visie wereldkundig te maken. Die visie is interessant voor media omdat deze afwijkt van de huidige mening en onderbouwd wordt met onderzoeksresultaten van toonaangevende bedrijven, verenigingen en organisaties.

Dat fit20 wérkelijk bijdraagt aan een goede gezondheid is bewezen en daarom voor ons als persvoorlichters mooi om ‘mee de boer’ op te gaan. We hebben immers nieuws om te delen!

Voor lezers van onze eerste nieuwsbrief mogen we jullie een nieuwjaarspresentje geven, een presentje dat bijdraagt aan dat goede voornemen: gezond het nieuwe jaar in & uit. Via deze link ontvang je twee gratis trainingen (t.w.v. € 45) bij een fit20 vestiging bij jou in de buurt . We horen natuurlijk graag jouw ervaring over spierfalen en wat fit20 met jou doet en wie weet schuilt daar weer een mooi verhaal in voor de media.