Renee Reijers

 

Neem contact op met Renee:
renee@uwpersvoorlichter.nl
06 – 3440 4322

Renée Reijers

“Veel ondernemers zijn niet bewust bezig met het verbeteren van hun reputatie. Vaak omdat zij de tijd en middelen niet hebben om hier structureel werk van te maken. En dat terwijl een goede reputatie helpt om makkelijker je diensten en producten te verkopen, maar ook om betere mensen binnen te halen. Ondanks het belang van social media is free publicity nog steeds het belangrijkste middel om een reputatie op te bouwen. Daarom heb ik ook veel zin om met de collega’s van UwPersvoorlichter aan de slag te gaan om mooie, inspirerende verhalen onder de aandacht te brengen van de media in Nederland. Want journalisten blijven geïnteresseerd in authentieke verhalen, informatie over trends en ondernemers met een onderbouwde mening. UwPersvoorlichter vervult een brugfunctie tussen ondernemers en de media.”

Specialist in High Tech, transport & logistiek en tuinbouw

Als ervaren communicatieprofessional helpt Renée graag helpen met het verbeteren van uw reputatie. Een goede reputatie heeft een positieve invloed op de verkoop van uw producten en diensten, maar ook op het aannemen van goed personeel en de financiële situatie van een bedrijf. Het doel en de strategie van een organisatie zijn het startpunt van mijn advies en activiteiten.

Renée brengt haar jarenlange ervaring in de sectoren ict, logistiek & transport en tuinbouw met zich mee. In deze sectoren heeft zij ook een sterk medianetwerk.

Renée wil graag uw uitdagingen met u bespreken, zodat ze met een creatief en effectief voorstel kan komen om het nieuws en uw reputatie goed onder de aandacht te brengen in de media die uw doelgroep leest, luistert en kijkt.