Ons team. UwPersvoorlichters.

UwPersvoorlichter is een groeiend netwerk van ondernemende professionals, die nieuws vinden binnen organisaties en dit in een passende vorm presenteren aan de juiste journalisten en redacties.

Met alle ervaringen en verschillende expertises maken onze persvoorlichters het voor organisaties mogelijk om de meerwaarde van persvoorlichting te ervaren. Voor verschillende bedrijven realiseren zij eenmalig of op regelmatige basis media-aandacht. Per bedrijf – van groot tot klein – wordt bekeken welke vorm van free publicity passend en het meest effectief is.

UwPersvoorlichter is actief voor (branche)verenigingen, start-ups, middelgrote bedrijven in het MKB en belangenorganisaties. Betrokken en met veel enthousiasme werken we aan uw naamsbekendheid en expertstatus in uw branche.

Wilt u kennis maken met ons en onze dienstverlening, neem dan contact op met Caroline Ubachs of Marike Timmermans. We bespreken graag vrijblijvend met u de realistische mogelijkheden over wat free publicity voor u en uw organisatie kan betekenen.