Caroline Ubachs

Caroline Ubachs

Neem contact op met Caroline:
caroline@uwpersvoorlichter.nl
06 – 171 06 606

Print

Caroline Ubachs

Caroline Ubachs vindt het een uitdaging om voor haar klanten de juiste zichtbaarheid in de media te creëren. Deze resultaatgerichte professional combineert haar ruime ervaring in persvoorlichting met gedegen kennis van social media, corporate communicatie en expertise in marketing communicatie.

Caroline helpt ondernemers en organisaties om hun expertpositie te vergroten of meer zichtbaarheid te creëren voor (nieuwe) producten of diensten. Dit door op creatieve wijze de nieuwswaardigheid binnen een organisatie te vinden en dit te vertalen richting relevante media en het onderhouden van de mediacontacten. Het resultaat is een hogere verkoop, grotere geloofwaardigheid of verhoogde klanttevredenheid.

Passie voor persvoorlichting

Gedurende tien jaar was zij persvoorlichter en communicatiemanager bij KPN en zo betrokken bij vele ontwikkelingen, introducties en issues in de telefonie-, internet- en televisiemarkt. In 2009 is ze gestart als zelfstandig ondernemer op het gebied van communicatie, PR en persvoorlichting voor zowel consumenten als business-tot-business vraagstukken. In 2013 heeft Caroline zich aangesloten bij UwPersvoorlichter en is zich weer gaan focussen op haar passie voor persvoorlichting. Caroline is pragmatisch, nieuwsgierig, open en eerlijk. Zij zet zich altijd vol passie in en verdiept zich snel en grondig in nieuwe onderwerpen. Ook denkt ze graag strategisch en creatief mee met haar klanten en schuwt ze het stellen van vragen niet.