Maureen Veurman

Maureen Veurman

Neem contact op met Maureen:
maureen@uwpersvoorlichter.nl
06 – 222 18 932

logo veurman

Maureen Veurman

Maureen Veurman weet altijd snel tot de kern van een vraagstuk door te dringen en daarmee de juiste publiciteit te genereren. Dit resulteert in zichtbaarheid voor haar klanten. Haar organisatievermogen en inzicht in communicatieprocessen zorgen dat de informatiestromen bij haar goed georganiseerd en gestructureerd verlopen. Sinds augustus 2015 is zij dan ook aangesloten bij UwPersvoorlichter.

Met haar integere kwaliteiten, innemende persoonlijkheid en diplomatieke talenten weet zij ook de moeilijke vragen, die weleens als vervelend worden ervaren, op de juiste wijze te interpreteren en te beantwoorden. Haar achtergrond als (marketing)communicatieadviseur voor interne en externe vraagstukken komt goed van pas. Haar improvisatietalent is in tijden van crisiscommunicatie een groot voordeel gebleken.

Ervaren persvoorlichter voor de non-profit sector

Maureen loopt al zo’n 15 jaar mee in de non-profit sector, bij uitstek de plek om gebruik te maken van free publicity en creatief om te gaan met budgetten. Als Communicatieadviseur en Persvoorlichter was zij actief in en voor de jeugdzorg binnen de regio Amsterdam. Bovendien was zij in die periode betrokken bij alle facetten van het veranderingsproces rondom de transitie van de zorg naar de gemeenten. Als Persvoorlichter weet zij gelukkig ook raad met commerciële bedrijven en hun publiciteitsvraagstukken.