UwPersvoorlichter breidt team uit met expert op gebied van Transport & Logistiek en High Tech

17 aug

Renée Reijers vervult brugfunctie tussen media en bedrijven

Amsterdam, 17 augustus 2017. Met de komst van Renée Reijers wordt het team van UwPersvoorlichter uitgebreid met een expert op het gebied van High Tech, Transport & Logistiek. Met deze ervaren allround senior communicatieadviseur en persvoorlichter haalt UwPersvoorlichter een vierde professional in huis op het gebied van mediarelaties en reputatie. Ook zij zal een bijdrage leveren aan de zichtbaarheid in de media van haar klanten en de verdere groei van de formule van UwPersvoorlichter. Reijers start per 1 september vanuit Amstelveen.

Brugfunctie

Renée Reijers: “Veel ondernemers zijn niet bewust bezig met het verbeteren van hun reputatie. Vaak omdat zij de tijd en middelen niet hebben om hier structureel werk van te maken. En dat terwijl een goede reputatie helpt om makkelijker je diensten en producten te verkopen, maar ook om betere mensen binnen te halen. Ondanks het belang van social media is free publicity nog steeds het belangrijkste middel om een reputatie op te bouwen. Daarom heb ik ook veel zin om met de collega’s van UwPersvoorlichter aan de slag te gaan om mooie, inspirerende verhalen onder de aandacht te brengen van de media in Nederland. Want journalisten blijven geïnteresseerd in authentieke verhalen, informatie over trends en ondernemers met een onderbouwde mening. UwPersvoorlichter vervult een brugfunctie tussen ondernemers en de media.”

Zichtbaarheid

UwPersvoorlichter is in 2008 opgericht door Marike Timmermans met de ambitie om ervaren zelfstandige persvoorlichters te verenigen onder één naam. Doordat deze ondernemende professionals samenwerken en hun journalistieke netwerk met elkaar delen, hebben ze een daadwerkelijke meerwaarde voor hun klanten in handen. “We benaderen de media op inhoudelijk vlak en gaan een relatie met hen aan, uit naam van de klant,” vertelt Timmermans. “Ook zijn klanten bijzonder gecharmeerd van het feit dat we allemaal ondernemers zijn en als zodanig denken. Die flexibiliteit en het kunnen inleven in de zakelijke klant worden erg gewaardeerd.” In de jaren is de formule uitgebreid met Caroline Ubachs en Maureen Veurman. Inmiddels bedienen ze samen een grote en gevarieerde klantengroep van bedrijven en organisaties in het MKB en Groot Zakelijke Markt, NGO’s, brancheverenigingen, culturele en toeristische organisaties en (semi)overheid.

Over UwPersvoorlichter UwPersvoorlichter vormt de brug tussen ondernemend Nederland en de media. Zij is specialist in het vergroten van de naamsbekendheid van bedrijven en experts. UwPersvoorlichter helpt actief met het vinden van nieuwswaarde binnen de uiteenlopende expertisevelden van haar klantenkring. De verschillende persvoorlichters die zijn aangesloten bij UwPersvoorlichter helpen ondernemers en organisaties uit o.a. het MKB, brancheverenigingen, multinationals, (semi)overheid en individuele experts via free publicity in de juiste media terecht te komen. Dit doen ze op eenmalige, projectmatige of tijdelijke basis en als een externe afdeling persvoorlichting. UwPersvoorlichter is in 2008 opgericht door Marike Timmermans. In 2013 kwam Caroline Ubachs aan boord en in 2015 Maureen Veurmans.