Maandabonnementen

Bent u expert in uw branche en heeft u regelmatig nieuws? Wilt u uw naamsbekendheid in de markt vergroten? Heeft u een afwijkende visie of zienswijze en wilt u dit naar buiten brengen? Dan is een maandabonnement persvoorlichting een perfecte oplossing.

Eigen afdeling

Met UwPersvoorlichter krijgt u een eigen afdeling persvoorlichting. Aan de hand van een actuele planning vol onderwerpen werken we planmatig aan het genereren van free publicity. Met effectieve persberichten informeren we uw doelgroep en de media en onderhouden we mediacontacten vanuit uw organisatie. Al onze activiteiten sluiten aan op uw marketing- en  communicatiestrategie. Afhankelijk van de intensiteit en uw doelstellingen bepalen we welk abonnement bij u past. De eenmalig aanvangskosten worden gebruikt om een planning op te stellen, deskresearch uit te voeren en verschillende gesprekken te voeren met u om uw organisatie en de branche te leren kennen.

Briljant
vanaf €895,-
per maand

perslijst(en)

shortlist mediacontacten

1 uur telefonisch overleg

6 persberichten per jaar

8 uur per maand

Expert
vanaf €1.695,-
per maand

perslijst(en)

shortlist mediacontacten

2 uur telefonisch overleg

8 persberichten per jaar

16 uur per maand

strategisch advies

social media content

Pro
vanaf €2.475,-
per maand

perslijst(en)

shortlist mediacontacten

4 uur telefonisch overleg

12 persberichten per jaar

24 uur per maand

strategisch advies

social media content

Pro Plus
vanaf €3.295,-
per maand

perslijst(en)

shortlist mediacontacten

4 uur telefonisch overleg

12 persberichten per jaar

32 uur per maand

strategisch advies

social media content

Briljant abonnement

Met regelmaat informeren we de media via een nieuws- of persbericht. We bouwen structureel een mediarelatie op en overleggen met redacties over invalshoeken voor een item op de radio of tv, een artikel in print- of onlinemedia of een terugkerende column of blog. Maandelijks wordt een dag besteed aan het genereren van free publicity voor het verkrijgen van meer naamsbekendheid.

Aanvangskosten € 2.950,00

Maandabonnement vanaf € 895,- per maand

Expert abonnement

Met regelmaat informeren we de media via een nieuws- of persbericht. UwPersvoorlichter denkt strategisch met u mee over de onderwerpen. We bouwen structureel een mediarelatie op en overleggen met redacties over invalshoeken voor een item op radio of tv, een artikel in print- of onlinemedia of een terugkerende column of blog. Acht keer per jaar versturen we een persbericht en leveren daar social media content voor aan. Maandelijks zijn we een halve dag op uw locatie aanwezig en hebben we 2 uur telefonisch overleg. We werken maandelijks twee dagen aan het genereren van free publicity voor het verkrijgen van meer naamsbekendheid.

Aanvangskosten € 3.750,-

Maandabonnement vanaf € 1.695,- per maand

Pro abonnement

Met regelmaat informeren we de media via een nieuws of persbericht. We kijken naar andere passende vormen waarmee we via free publicity werken aan het vergroten van uw naamsbekendheid of verstevigen van uw imago. UwPersvoorlichter schrijft een free publicity plan, aansluitend op het bestaande marketing- en communicatieplan. We denken strategisch met u mee over de onderwerpen waarmee we de media informeren. Twaalf keer per jaar versturen we een persbericht en leveren daar social media content voor aan. We zijn alle werkdagen bereikbaar voor strategisch overleg. Maandelijks zijn we een dag op uw locatie aanwezig en hebben we 4 uur telefonisch overleg. We werken maandelijks drie dagen aan het genereren van free publicity voor het verkrijgen van meer naamsbekendheid.

Aanvangskosten € 3.750,-

Maandabonnement vanaf € 2.475,- per maand

Pro Plus abonnement

Met regelmaat informeren we de media via een nieuws of persbericht. We kijken naar andere passende vormen waarmee we via free publicity werken aan het vergroten van uw naamsbekendheid of verstevigen van uw imago. UwPersvoorlichter schrijft een free publicity plan, aansluitend op het bestaande marketing- en communicatieplan. We denken strategisch met u mee over de onderwerpen waarmee we de media informeren en beheren uw social media voor de nieuwswaardige output. Minimaal twaalf keer per jaar versturen we een persbericht en leveren daar social media content voor aan. We zijn alle werkdagen bereikbaar voor strategisch overleg. Maandelijks zijn we twee dagen op uw locatie aanwezig en hebben we 4 uur telefonisch overleg. We werken maandelijks vier dagen aan het genereren van free publicity voor het verkrijgen van meer naamsbekendheid.

Aanvangskosten € 3.750,-

Maandabonnement vanaf € 3.295,- per maand

Contact

Algemeen telefoonnummer
085 - 9024 924

Correspondentie adres
Nieuwstad 94
1381 CD Weesp