Abonnementen

Bent u, uw organisatie of uw vereniging expert in de branche en heeft u regelmatig wat nieuwswaardigs te vertellen? Wilt u de naamsbekendheid van uw organisatie, vereniging of stichting in de markt vergroten? Dan is een maandabonnement persvoorlichting de perfecte oplossing. U bepaalt zelf hoe groot u wilt opschalen.

Eigen afdeling

Met UwPersvoorlichter haalt u een eigen afdeling persvoorlichting aan boord. Aan de hand van een actuele planning met onderwerpen, werken we planmatig aan het genereren van free publicity. Met effectieve persberichten informeren we uw doelgroep en de media. We onderhouden de mediacontacten namens uw organisatie. Al onze activiteiten sluiten aan op uw marketing- en communicatiestrategie. Afhankelijk van de intensiteit en de doelstellingen bepalen we welk abonnement bij u past. De eenmalig aanvangskosten worden gebruikt om een planning op te stellen, deskresearch uit te voeren en verschillende gesprekken te voeren met u om uw organisatie en de branche te leren kennen.

Briljant
vanaf €895,-
per maand

perslijst(en)

shortlist mediacontacten

1 uur telefonisch overleg

6 persberichten per jaar

8 uur per maand

Expert
vanaf €1.695,-
per maand

perslijst(en)

shortlist mediacontacten

2 uur telefonisch overleg

8 persberichten per jaar

16 uur per maand

strategisch advies

social media content

Pro
vanaf €2.475,-
per maand

perslijst(en)

shortlist mediacontacten

4 uur telefonisch overleg

12 persberichten per jaar

24 uur per maand

strategisch advies

social media content

Pro Plus
vanaf €3.295,-
per maand

perslijst(en)

shortlist mediacontacten

4 uur telefonisch overleg

12 persberichten per jaar

32 uur per maand

strategisch advies

social media content

Briljant abonnement

Met regelmaat informeren we de media via een nieuws- of persbericht. We bouwen structureel een mediarelatie op en overleggen met redacties over invalshoeken voor, een item op de radio of tv, een artikel in print- of onlinemedia of een terugkerende column of blog. Maandelijks wordt een dag besteed aan het genereren van free publicity voor het verkrijgen van meer naamsbekendheid.

Expert abonnement

Met regelmaat informeren we de media via een nieuws- of persbericht. UwPersvoorlichter denkt strategisch met u mee over de onderwerpen. We bouwen structureel een mediarelatie op en overleggen met redacties over invalshoeken voor, een item op radio of tv, een artikel in print- of onlinemedia of een terugkerende column of blog. Acht keer per jaar versturen we een persbericht en leveren daar ook social media content voor aan. Maandelijks zijn we een halve dag op locatie aanwezig en hebben we 2 uur telefonisch overleg. Maandelijks besteden we twee dagen aan het genereren van free publicity voor het verkrijgen van meer naamsbekendheid.

Pro abonnement

We informeren met regelmaat de media via een nieuws of persbericht en persoonlijk contact. We kijken naar andere passende vormen, waarmee we via free publicity werken aan het vergroten van de naamsbekendheid of het verstevigen van het imago van het bedrijf, stichting of vereniging. UwPersvoorlichter schrijft een free publicity plan, aansluitend op het bestaande marketing- en communicatieplan en denkt strategisch met u mee over de onderwerpen waarmee we de media informeren. Twaalf keer per jaar versturen we een persbericht en leveren daar social media content voor aan. We zijn alle werkdagen bereikbaar voor strategisch overleg. Maandelijks zijn we een dag op locatie en hebben we halve dag telefonisch overleg. Maandelijks werken we drie dagen aan het genereren van free publicity voor het verkrijgen van meer naamsbekendheid.

Pro Plus abonnement

We zetten de afdeling persvoorlichting voor uw organisatie, vereniging of stichting op. We informeren de pers met regelmaat via een persbericht, blog, column en natuurlijk persoonlijk contact. We kijken naar andere passende vormen, waarmee we via free publicity werken aan het vergroten van de naamsbekendheid of het verstevigen van het imago van uw organisatie of vereniging. UwPersvoorlichter schrijft een free publicity plan, aansluitend op het bestaande marketing- en communicatieplan. We denken strategisch met u mee over de onderwerpen waarmee we de media informeren en beheren uw social media voor de nieuwswaardige output. Minimaal twaalf keer per jaar versturen we een persbericht en leveren daar social media content voor aan. We zijn alle werkdagen bereikbaar voor strategisch overleg. Maandelijks zijn we vier dagdelen op locatie en hebben we een dagdeel telefonisch overleg. We werken maandelijks vier dagen aan het genereren van free publicity voor het verkrijgen van meer naamsbekendheid.

Contact

Algemeen telefoonnummer
085 - 9024 924

Correspondentie adres
Nieuwstad 94
1381 CD Weesp