Mediapakketten

Met een mediapakket koopt u expertise voor het naar buiten brengen van nieuws. Dat kan regionaal of landelijk nieuws zijn, of nieuws specifiek voor uw branche. UwPersvoorlichter verwoordt het nieuws op effectieve wijze en weet de relevante media te bereiken. Met een persbericht informeren we de media en stemmen we de verzending met u af. Na het versturen van het persbericht bellen we de media op de shortlist persoonlijk. U ontvangt naderhand een overzicht van de gerealiseerde media-aandacht.

Landelijk Mediapakket

Uw nieuws wordt in een persbericht verwoord en verstuurd aan alle relevante regionale en landelijke media. Van dagbladen tot online media, van radio/tv tot maand- en vakbladen. Er wordt een perslijst samengesteld met een short-list van de belangrijke redacteuren en journalisten. Contactpersonen binnen redacties worden ook vooraf geïnformeerd. UwPersvoorlichter levert content aan voor berichtgeving op sociale media. Na het versturen van het persbericht worden media actief benaderd, waarmee we bouwen aan een mediarelatie voor uw organisatie

Adviesprijs Landelijk Mediapakket: € 3.950,-

Regionaal Mediapakket

Uw nieuws wordt in een persbericht verwoord en verstuurd aan alle relevante regionale en lokale media. Van regionale en lokale dagbladen en radio/tv tot online media en weekbladen. Er wordt een perslijst samengesteld met een short-list van de belangrijke redacteuren en journalisten van de regionale media. Contactpersonen binnen redacties worden ook vooraf geïnformeerd. UwPersvoorlichter levert content aan voor berichtgeving op sociale media. Na het versturen van het persbericht worden media actief benaderd, waarmee we bouwen aan een mediarelatie voor uw organisatie.

Adviesprijs Regionaal Mediapakket: € 2.495,-

Branche Mediapakket

Uw nieuws wordt in een persbericht verwoord en verstuurd aan alle relevante branche of vakmedia – zowel voor print, online als radio en TV. Er wordt een perslijst samengesteld met een short-list van de belangrijkste redacteuren en journalisten van de media in uw branche. Contactpersonen binnen redacties worden ook vooraf geïnformeerd. UwPersvoorlichter levert content aan voor berichtgeving op sociale media. Na het versturen van het persbericht worden media actief benaderd, waarmee we bouwen aan een mediarelatie voor uw organisatie.

Adviesprijs Branche Mediapakket: € 3.295,-

Contact

Algemeen telefoonnummer
085 - 9024 924

Correspondentie adres
Nieuwstad 94
1381 CD Weesp