persvoorlichting

Als expert of ondernemer, vereniging of stichting, zet je je vol elan in voor jouw organisatie. Want dat geeft je bestaansrecht.

De focus ligt op het behalen van resultaten, door het aanbieden van je kennis, product, dienst of boodschap. Hogere omzet door meer te verkopen of het verkrijgen van meer leden.

Maar hoe zorg je er nou voor dat je ook zichtbaar bent bij potentiële klanten of leden? Of misschien is het wel belangrijk dat de (lokale) politiek van jouw bestaan af weet.

Je wordt pas gevonden als mensen weten dat je bestaat.

Een open deur wellicht, maar hoe doe je dat?

Er zijn vele (externe) communicatiemiddelen in te zetten. Wij specialiseren ons in het verkrijgen van media-aandacht. Aandacht in jouw doelgroep voor jouw passie, expertise, overtuiging. Dat doen we door te communiceren met de media die jouw doelgroep leest, luistert en kijkt. Door de pers voor te lichten.

Wij doen de persvoorlichting voor bedrijven, verenigingen en stichtingen. We zorgen voor bekendheid bij de media en voor publicaties in tijdschriften, magazines, interviews op radio en tv en nieuwsartikelen in de krant. Maar ook trainen we bedrijven en experts die zelf aan de slag willen om media-aandacht te krijgen voor hun dienst, boek of visie.

Contact

Algemeen telefoonnummer
085 - 9024 924

Correspondentie adres
Nieuwstad 94
1381 CD Weesp