Caroline Ubachs

Caroline Ubachs

Ik vind het geweldig om innovatieve organisaties die actief zijn in bijvoorbeeld ICT, technologie, hightech, onderzoek, energie of telecom te helpen aan meer zichtbaarheid. Daarbij maakt het niet uit of het een startup, corporate organisatie, brancheorganisatie, (semi)overheid of mkb betreft. In Nederland zijn zoveel fantastische bedrijven actief die mooie innovaties ontwikkelen en in de markt zetten. Met mijn expertise kan ik deze experts helpen om van buiten naar binnen te kijken, de juiste doelgroepen te bereiken en businessdoelstellingen te behalen.

Als resultaatgerichte professional combineer ik mijn ruime ervaring in persvoorlichting met gedegen kennis van social media, corporate communicatie en marketingcommunicatie. Zo help ik ondernemers en organisaties om hun expertpositie te vergroten of meer zichtbaarheid te creëren voor (nieuwe) producten, diensten of een expertise. Dit door op creatieve wijze de nieuwswaardigheid binnen een organisatie te vinden en met de juiste middelen te vertalen richting relevante media. Ik heb een groot netwerk onder journalisten en andere professionals. Het resultaat is een betere expertpositie, een hogere verkoop of verhoogde klanttevredenheid.

Gedurende tien jaar was ik persvoorlichter en communicatiemanager bij KPN en zo betrokken bij vele ontwikkelingen, introducties en issues in de telefonie-, internet- en televisiemarkt. In 2009 ben ik gestart als zelfstandig communicatie adviseur, waarna ik me in 2013 heb aangesloten bij UwPersvoorlichter.

Wilt u weten hoe ik uw organisatie kan helpen aan meer media aandacht? Ik kom graag eens langs om dit te bespreken tijdens een kop koffie.