Petra de Beij

Petra de Beij

Mijn naam is Petra de Beij en ik ben televisieproducent, docent Nederlands en persvoorlichter. Met Marike werk ik samen op de accounts voor onder meer de Vakbond voor het Rijdend Personeel (VVMC) en Stichting Hofleveranciers.

Het netwerk van UwPersvoorlichter en mijn netwerk in de pers komen in onze samenwerking goed van pas. Als eindredacteur/chef redactie stond ik aan de basis van diverse (nieuws)programma’s Hart van Nederland (SBS6), Hart in Aktie (SBS6), TON (SBS6), Tabloid (SBS6) 4 in het Land (RTL), Dichtbij Nederland (NTR) en was als eindredacteur bij TweeVandaag (Avro), RTL Boulevard en CrimeTime (Avrotros). Met Mediamol maakte ik prijswinnende en internationaal vermaarde documentaires als De Tijd Vliegt (National Geographic) en Manaslu (RTLZ), maar ook tv-programma’s als Hart van Goud (SBS6), Droomreizen in Azië (SBS6) en samen met collega-producent TV Affairs Groeten uit Holland (BNNVARA).

Zowel Marike als ik komen ‘uit de media’ en weten daarom hoe belangrijk het is om snel te reageren, om het persoonlijk contact te onderhouden en om mee te denken met pers én onze klant.

Ik leerde Marike Timmermans kennen toen ik werkte voor StichtingR waarmee we aandacht vroegen voor veiligheid van mensen met een publieke taak; politie, brandweer, ambulance, maar ook OV-personeel. Marike, persvoorlichter van VVMC, en ik hadden direct een klik. We hebben altijd contact gehouden en werken nu met veel plezier samen.