Petra de Beij

Petra de Beij

Petra de Beij is televisieproducent, docent Nederlands en persvoorlichter. Met Marike werkt ze samen op de accounts voor onder meer de Vakbond voor het Rijdend Personeel (VVMC) en Stichting Hofleveranciers.

Petra en Marike leerden elkaar kennen bij StichtingR. Deze vraagt aandacht voor veiligheid van mensen met een publieke taak; politie, brandweer, ambulance, maar ook OV-personeel. Marike, als persvoorlichter van VVMC, en Petra hadden direct een klik, hebben altijd contact gehouden en werken nu met veel plezier samen.

Het netwerk van UwPersvoorlichter en Petra’s netwerk in de pers en media komen in de  samenwerking goed van pas. Als eindredacteur/chef redactie stond Petra aan de basis van diverse (nieuws)programma’s: Hart van Nederland (SBS6), Hart in Aktie (SBS6), TON (SBS6), Tabloid (SBS6), 4 in het Land (RTL), Dichtbij Nederland (NTR) en was eindredacteur bij TweeVandaag (Avro), RTL Boulevard en CrimeTime (Avrotros). Met Mediamol maakte ze prijswinnende en internationaal vermaarde documentaires als De Tijd Vliegt (National Geographic) en Manaslu (RTLZ), maar ook tv-programma’s als Hart van Goud (SBS6), Droomreizen in Azië (SBS6) en - samen met collega-producent TV Affairs - Groeten uit Holland (BNNVARA).

Zowel Marike als ik komen ‘uit de media’ en weten daarom hoe belangrijk het is om snel te reageren, om het persoonlijk contact te onderhouden en om mee te denken met pers én onze klant.

Ik leerde Marike Timmermans kennen toen ik werkte voor StichtingR waarmee we aandacht vroegen voor veiligheid van mensen met een publieke taak; politie, brandweer, ambulance, maar ook OV-personeel. Marike, persvoorlichter van VVMC, en ik hadden direct een klik. We hebben altijd contact gehouden en werken nu met veel plezier samen.