Media aandacht

Media aandacht is geweldig. Aandacht van de juiste media is geweldig effectief.
Media aandacht moet bijdragen aan het behalen van de doelstellingen. Bijvoorbeeld meer bezoekers, klanten, deelnemers en uiteindelijk meer omzet en winst. Hiervoor heb je media nodig die doelgroepen bereiken.

Echter, redacteuren en journalisten laten zich niet gebruiken voor free publicity. Zij geven alleen aandacht aan uw verhaal als dit waardevol is voor lezers, luisteraars en kijkers. Mediadirecteuren doen er alles voor om het publiek te blijven binden en boeien. Lukt dit niet goed genoeg, dan heeft dat effect op de omzet van het mediabedrijf. Redacteuren en journalisten zijn zich hiervan sterk bewust en worden intern vooral beoordeeld op de kwaliteit van aansprekende onderwerpen voor lezers, kijkers en luisteraars.

UwPersvoorlichter zorgt voor effectieve media aandacht

Dus, als u als ondernemer de redacteur of journalist helpt bij het leveren van goede persberichten en aansprekende content, dan bent u in beeld. Grote kans dat op deze manier flink wat media aandacht ontstaat. UwPersvoorlichter zorgt voor aansprekende content en overlegt met redacteuren en journalisten wat zij verder nog nodig hebben om tot publicatie over te gaan.

De perfecte match tussen uw verhaal en de media

Zorgen voor de perfecte match tussen uw unieke verhaal en het belang van de redacteur is waar UwPersvoorlichter goed in is. We kennen of gaan op zoek naar de juiste perscontacten die al eerder over een soortgelijk onderwerp hebben geschreven of die gespecialiseerd zijn in jouw expertise. In persoonlijk overleg met hen bepalen we wat de nieuwswaarde is en overleggen we wat een interessante invalshoek is voor de lezers, kijkers en luisteraars.

Ook meer media aandacht voor uw product en dienst?

Wilt u nu weten hoe wij voor uproduct en dienst meer effectieve media aandacht kunnen krijgen? Neem dan nu contact op met UwPersvoorlichter.