Perscontacten

Persbericht klaar? Dan rijdt u nu het liefst zelf naar alle perscontacten om het persbericht daar te overhandigen aan de juiste redacteur of journalist. U kunt het natuurlijk altijd proberen. Maar de kans is klein dat u te woord wordt gestaan en er ook echt effectieve media aandacht gegeven wordt aan het persbericht.

UwPersvoorlichter brengt u sneller in contact met de juiste perscontacten

UwPersvoorlichter is ‘kind aan huis’ bij de meeste Nederlandse redacties. Journalisten en redacteuren weten dat als we bellen, we nieuws hebben en niet om een gezellig praatje verlegen zitten. Dat we extra informatie aanleveren waar zij wat mee kunnen en dat we feitelijke persinformatie geven en geen commerciële teksten.

Door ons regelmatig contact weten we ook dat er op een moment simpelweg geen ruimte is in de krant, het tijdschrift of programma. Of dat de aandacht van de redactie op een ander thema gericht is en een goede timing van jouw nieuws van doorslaggevend belang is om de aandacht van de media te krijgen.

Effectiever dan een gekochte adressenlijst

De free publicity waarde van de perscontacten van UwPersvoorlichter is door ons regelmatig contact veel groter en effectiever dan een gekochte lijst met persadressen. Redacties raken overspoeld met persberichten en lezen ze niet of nauwelijks omdat de tijd gewoonweg ontbreekt. Als ze tijd aan een onderwerp besteden, willen ze vrijwel zeker weten dat dit ook een item wordt in hun medium.

Ook gebruik maken van de kwalitatieve perscontacten van UwPersvoorlichter?

Met UwPersvoorlichter komt u sneller in contact met de juiste perscontacten van tijdschriften, kranten, radio en tv. Wilt u weten hoe we je kunnen helpen? Neem dan nu contact met ons op.