In de media

Zo komt u in het nieuws

Redacties worden steeds kleiner en het nieuwsaanbod groeit met de dag. Deze overvloed leidt ertoe dat zo’n 90% van de persberichten ongelezen wordt weggegooid. In dit zeer praktisch boek leest u hoe u als ondernemer, ZZP’er of branchevereniging concurreert in dit geweld, zodat uw nieuws wél de media bereikt. 

Boek

Met dit zeer handzame pocketformaat boek, heeft u altijd alle tips op zak. Na betaling ontvangt u het boekje binnen een paar werkdagen thuis.

E-book

Het E-book is direct te downloaden zodat u meteen aan de slag kunt met het in de media krijgen van uw nieuws.

Over Marike Timmermans

Als gepassioneerd ondernemer stond Marike Timmermans aan de wieg van ‘game changer’ Persbureau Novum Nieuws. Haar overstap naar zelfstandig persvoorlichter is in 2013 uitgemond in een franchiseorganisatie onder de formulenaam UwPersvoorlichter.

Zij kent het hele spectrum van binnenuit, van de gepassioneerde vakman tot de ambitieuze onderzoeksjournalist. Niet alleen vindt zij steeds weer creatieve en communicatieve oplossingen voor de verschillende partijen, zij weet wat de spelers beweegt, maar vooral ook wat hen tegenhoudt.

Haar focus ligt op kleine en middelgrote organisaties en verenigingen. “Hier vind je het nieuws. Authentieke ondernemers en mensen met een overtuigende boodschap hebben vaak een verrassend vernieuwende visie en een sterke missie. Zij weten hun vakgenoten te boeien. Ik leg graag de verbinding tussen hun bedrijven, de media en hun gezamenlijke doelgroep.”

Marike Timmermans stond aan de wieg van Persbureau Novum Nieuws. Sinds 2013 is ze zelfstandig gevestigd onder de naam UwPersvoorlichter.