Wilt u weten hoe u een goede gesprekspartner wordt in Nieuwsuur of aan tafel komt bij bijvoorbeeld Jinek of OpEen?

Wilt u zelf het contact (gaan) leggen met de pers omdat u een boek geschreven heeft, een nieuwe app heeft ontwikkeld of misschien een andere zienswijze heeft over het nieuws?

Verwacht u pers aan de deur omdat de kans bestaat dat zich ooit een keer een crisis gaat voordoen?

In al deze gevallen kunnen wij u trainen om op slimme wijze met de pers om te gaan.

Journalisten en redacteuren zijn uw ‘bondgenoten’ als u nieuws naar buiten wilt brengen. Tegelijk hebben diezelfde journalisten en redacteuren behoefte aan informatie om hun krant of (vak)blad, hun radio- of televisieprogramma of hun online pagina/blog of sociale media te vullen. Belangrijk dus dat u hen voorziet van informatie waar ze wat mee kunnen. Zo helpt u elkaar.

Masterclass crisiscommunicatie

Samen met jouw crisiscommunicatieteam simuleren we in een dag verschillende levensechte situaties waarin jouw team, onder leiding van experts, zelfstandig werkt aan crisisbeheersing.

Mediatraining

Heb je of verwacht je een interview op tv, radio, krant of (vak)blad? Heb je dat nog nooit gedaan of is dat alweer een tijdje geleden? Dan is het raadzaam om een mediatraining te volgen.

Workshop ‘In de Media’

Wil je zelf aan de slag en de media vertellen over je boek, jouw mening of expertise? Ben je werkzaam in een organisatie en wordt free publicity onderdeel van je werkzaamheden? Dan is de workshop ‘In de Media’ perfect voor jou.