Als persvoorlichters maken we deel uit van onze klant.

Met een effectieve planning bepalen we met welk nieuws, we wanneer naar buiten gaan. Samen met de klant bepalen we welke doelgroepen we willen bereiken en aan de hand worden de juiste media geselecteerd.

Met de specialisten van deze media bouwen en onderhouden we een relatie en informeren hen over interessante berichten en ontwikkelingen binnen de muren van de klant.

BOEK

In de media

Zo komt u in het nieuws

Redacties worden steeds kleiner en het nieuwsaanbod groeit met de dag. Deze overvloed leidt ertoe dat zo’n 90% van de persberichten, ongelezen wordt weggegooid. In dit zeer praktisch boek leest u onder andere hoe u

als ondernemer of organisatie, expert of branchevereniging concurreert in het dagelijks nieuwsaanbod, zodat uw nieuws wél de media bereikt;
nieuws herkent en weet of u nieuws in handen heeft;
een mediarelatie opbouwt en waarom deze zo belangrijk is;
een goed persbericht herkent en waarom een goed persbericht zo belangrijk is.

Boek aanvragen
Lees de testimonials

Maak een afspraak

Neem contact op

UW PERSVOORLICHTER

Onze visie

Dagelijks hebben we, namens onze klanten, contact met de media. We informeren de media over nieuwswaardige zaken en zijn voor journalisten een betrouwbare bron. Zo creëren we betrokkenheid en bouwen we aan de naamsbekendheid van onze klant. Dat is de voornaamste reden om ons als persvoorlichter aan boord te halen.

Met een effectieve planning bepalen we met welk nieuws, we wanneer naar buiten gaan. Samen met de klant bepalen we welke doelgroepen we willen bereiken en aan de hand worden de juiste media geselecteerd. Met de specialisten van deze media bouwen en onderhouden we een relatie en informeren hen over interessante berichten en ontwikkelingen binnen de muren van de klant.

Neem contact op

Het team

Marike Timmermans
Marike Timmermans
Als persvoorlichters maken we deel uit van onze klant.
Frouke Kramer
Frouke Kramer
In de jarenlange samenwerking met Marike, zijn wij vakvrouwen volledig op elkaar ingespeeld. Het is telkens weer een feest om vanuit ieders expertise, de klant wegwijs te mogen maken in het Communiceren en Presenteren in de Media.
Hans Keeren
Hans Keeren
Nadat een crisis door Marike en haar team is bezworen of begeleid, ga ik aan de slag om– met behulp van goed nieuws en SEO – de reputatieschade van het bedrijf te beslechten.
Petra de Beij
Petra de Beij
Zowel Marike als ik komen ‘uit de media’ en weten daarom hoe belangrijk het is om snel te reageren, om het persoonlijk contact te onderhouden en om mee te denken met de pers én onze klant.

Neem contact op

Bekijk meer contactgegevens