logo SHL

Hofleveranciers: hartverwarmend

Nederland kent 600 hofleveranciers, allen zijn 100 jaar of ouder. Ze zijn er in alle soorten en maten: van bloemist tot orgelbouwer, van stroopfabriek tot vleeshouwerij, van pianobouwer tot bierbrouwer. Ik ben er trots op dat ik met ze werk.

logo

Liefdesverdriet is geen nieuws

Ik zei gelijk ‘ja’ op de vraag van Liefdesverdrietpsycholoog Hester Schaart om meer zichtbaarheid in de media. Wat een mooi en zeer herkenbaar onderwerp. Ook voor media identificeerbaar en dus interessant.

Meer aandacht voor erfenis en scheiding

De vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) wil meer media-aandacht voor scheiding en erfenis. Iedereen krijgt er in zijn leven een keer zelf of door anderen mee te maken. En als mensen er meer over weten, komen ze beslagener ten ijs als het nodig is. Er is genoeg te vertellen over het familierecht.

Passie voor postzegels

Als kind verzamelde ik postzegels. En dat ging me best goed af omdat we in Oost Afrika woonden en op onze internationale school werd in die tijd nog alleen via de post gecorrespondeerd. Ik had een prachtige verzameling van postzegels van de hele wereld.

Hoe The Landrovers mijn hart stelen

De mannen van The Landrovers bouwen geheel custommade Land Rover Defenders, een superdeluxe terreinwagen. Externe communicatie is daarentegen niet echt hun ding. Hun doelgroep zit voornamelijk in de VS en daarom zoeken ze een partij in Nederland die …

Meten is weten

In 2014 constateerde de Vakbond voor Machinisten en Conducteurs (VVMC) dat het spoor onveilig was. Conducteurs en machinisten werden geslagen, bespuugd en bedreigd. Belanghebbenden zoals de overheid keken weg en vervoerders hielden de cijfers angstvallig geheim. Gesprekken over veiligheid liepen uit op niets.