Workshop crisiscommunicatie ‘On the Spot’

Speciaal voor bedrijven en besturen verzorgen Marike Timmermans en Frouke Kramer in De Radiofabriek een workshop crisiscommunicatie.

Samen met jouw crisiscommunicatieteam simuleren we in een dag verschillende levensechte situaties waarin jouw team, onder leiding van experts, zelfstandig werkt aan crisisbeheersing.

Word weerbaar in de media

Dan is onze training voor jou gemaakt. Met een camera in de aanslag en een enorme dosis ervaring, nemen we je mee in een levensechte simulator. Want een crisis kun je nooit voorzien, maar je kunt je er wel op voorbereiden. En als zich een crisis voordoet, wil je een plan hebben, want een plan geeft grip en grip geeft rust.

Workshop Crisiscommunicatie ‘On the Spot’

Speciaal voor bedrijven en besturen verzorgen De Radiofabriek en UwPersvoorlichter een workshop crisiscommunicatie. Samen met jouw crisiscommunicatieteam simuleren we in een dag verschillende levensechte situaties waarin jouw team, onder leiding van experts, zelfstandig werkt aan crisisbeheersing.

Coldcase

Op het Media Park in Hilversum worden de gasten ontvangen en geven ervaren presentatoren van De Radiofabriek en UwPersvoorlichter Marike Timmermans de workshop ‘On the Spot’.

Jouw team wordt bijgestaan door ervaren radiomakers en hands-on begeleid bij een lastig interview voor de camera. Er wordt, aan de hand van een echte coldcase, gewerkt. Het team zal, binnen de geschetste crisissituatie, stevig moeten nadenken over de kernwaarden en boodschappen, wie de pers te woord staat, wat er wel en juist niet gecommuniceerd kan worden, enzovoorts. Het gaat hier om samenwerking, ondernemen en aanpakken, want de klok tikt door en er moet worden gepresteerd. De pers wacht.

Wil jij dit ook? Schrijf je dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.