Workshop crisiscommunicatie ‘On the Spot’

Speciaal voor bedrijven, verenigings- en stichtingsbesturen verzorgen Frouke Kramer en ik in De Radiofabriek een workshop crisiscommunicatie.

Samen met uw crisiscommunicatieteam simuleren we in een dag verschillende levensechte situaties waarin uw team, onder leiding van experts, zelfstandig werkt aan crisisbeheersing.

Wilt u weerbaar zijn in de media?

Dan is onze training voor u gemaakt. Met een camera in de aanslag en een enorme dosis ervaring, nemen we u mee in een levensechte simulator. Want een crisis kunt u nooit voorzien, maar u kunt zich er wel op voorbereiden. En als zich een crisis voordoet, wilt u een plan hebben, want een plan geeft grip en grip geeft rust!

Workshop Crisiscommunicatie ‘On the Spot’

Speciaal voor bedrijven en besturen verzorgen De Radiofabriek en UwPersvoorlichter een workshop crisiscommunicatie. Samen met uw crisiscommunicatieteam simuleren we in een dag verschillende levensechte situaties waarin uw team, onder leiding van experts, zelfstandig werkt aan crisisbeheersing.

Coldcase

Op het Media Park in Hilversum worden de gasten ontvangen en geven ervaren presentatoren van De Radiofabriek en UwPersvoorlichter de workshop ‘On the Spot’.

Uw team wordt bijgestaan door ervaren radiomakers en hands-on begeleid bij een lastig interview voor de camera. Er wordt, aan de hand van een echte coldcase, gewerkt. Het team wordt uitgedaagd, binnen de geschetste crisissituatie, stevig na te denken over de kernwaarden en boodschappen, wie de pers te woord staat, wat er wel en juist niet gecommuniceerd mag worden, enzovoorts. Het gaat hier om samenwerking, ondernemen en aanpakken, want de klok tikt door en er moet worden gepresteerd. De pers wacht.

Wilt u dit ook? Meld u dan nu aan voor meer informatie!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.