Mediapakket

Baalt u er ook van dat uw concurrent altijd in het journaal naar zijn mening wordt gevraagd? Of dat u maar steeds geen gehoor krijgt bij de media als u een persbericht verstuurt? Terwijl u wél wat te vertellen heeft?

Dan kan ik u helpen.

En dat kan op verschillende manieren. Eenmalig – bijvoorbeeld bij een evenement of nominatie, maar ook stelselmatig met een abonnement persvoorlichting.

Meer informatie

Met een mediapakket zorgt u ervoor dat uw nieuws naar de media wordt gebracht. Dat kan regionaal of landelijk nieuws zijn of vaknieuws. Als persvoorlichter verwoord ik het nieuws zodanig dat we de aandacht trekken van relevante media. Via een persbericht informeren we de media en bel ik de contactpersonen op de short-list. Met hen bespreek ik invalshoeken voor het nieuws dat zij zojuist ontvangen hebben.

Uw nieuws in een persbericht wordt verstuurd aan alle relevante regionale en landelijke media. Van dagbladen tot online media, van radio/tv tot maand- en vakbladen. Er wordt een perslijst samengesteld met een short-list van de belangrijkste redacteuren en journalisten. Zij worden door mij persoonlijk vooraf geïnformeerd. Door een actieve benadering bouw ik aan een gezonde mediarelatie voor uw organisatie.

Dit vinden anderen…

“Mijn ervaring met de dames van UwPersvoorlichter beschouw ik als uitermate professioneel en betrouwbaar. Daarnaast is het contact persoonlijk en gezellig. Kortom; een ijzersterke combinatie voor onze stichting.”
“Marike denkt actief mee over het plaatsen van nieuwtjes over mijn bedrijf in de media. Ze is praktisch en oplossingsgericht en heeft een enorm netwerk in de mediawereld. Ze weet hoe de pers benaderd moet worden en heeft mij aan zinvolle leads geholpen, zoals de radio en een mooi magazine, waar ik in een column in heb.”
“Met haar brede kennis, ervaring en creativiteit slaagt Marike er telkens weer in de aandacht van de media te trekken en onze vereniging (vFAS) op de kaart te zetten. Zij denkt actief met ons mee over p.r. kansen, heeft een tomeloze energie en geeft nooit op!”
“Mits het geen concurrent is, zou ik Marike aan iedereen aanbevelen. Ze denkt met ons mee in de onderwerpen en denkt met media mee in leuke acties waardoor ze geregeld mooie media-uitingen weet te realiseren.”
Martijn Bulterman, voorzitter van de NVPH
“Werken met Marike is letterlijk een feest. Het voelt alsof ze één van ons is. We kunnen niet meer zonder…”