AANBEVELINGEN

Hoe The Landrovers mijn hart stelen

De mannen van The Landrovers bouwen geheel custommade Land Rover Defenders, een superdeluxe terreinwagen. Externe communicatie is daarentegen niet echt hun ding. Hun doelgroep zit voornamelijk in de VS en daarom zoeken ze een partij in Nederland die, samen met een Amerikaans PR bureau, de Amerikaanse media bereikt. Het komt misschien ook door mijn Afrikaanse roots, waar de Land Rover een icoon op de weg is, maar het is een opdracht naar mijn hart in een droomteam.

Voor de Europese markt willen The Landrovers media-aandacht voor hun nieuwe elektrische Land Rover die in 2022 wordt gepresenteerd. Heel nieuwswaardig want ze gebruiken innovatieve technologie die andere automerken nog niet eens geïntegreerd hebben. Het doel van de oprichters is om deze iconische auto op de weg te houden. Daarom refurbishen zij het oude model én bouwen ze aan een nieuwe elektrische en hybride wagen.

Het is niet moeilijk om het verhaal van The Landrovers te schrijven. Want een Land Rover bij The Landrovers bestellen is een beleving die minstens negen maanden duurt. Na een voldragen zwangerschap rolt de wagen van het terrein. Er is veel waanzinnig mooi beeldmateriaal en daar horen prachtige verhalen bij. Met het juiste verhaal kunnen we de gewenste media en het Amerikaanse PR bureau briefen.

Met de mannen van The Landrovers werken is een feestje. Ik heb ongekende bewondering voor hoe zij hun business runnen. Hoe ze omkijken naar de mensen die er werken en hoe zich dat reflecteert in betrokkenheid van alle medewerkers naar elkaar. Allemaal willen ze telkens weer de mooiste auto opleveren. Het harde werken wordt dagelijks gelardeerd met een stevig gezamenlijk ontbijt, een smaakvolle lunch en een potje voetbal.

Als dit de nieuwe standaard is voor hoe je als werkgever zorgt voor je werknemers, dan wordt de wereld een mooiere plek. Dat voel ik telkens als ik bij ze op kantoor ben en dat stimuleert mij om hun verhaal vol verve naar buiten te brengen.

Peter Zeisser, CEO en mede oprichter The Landrovers: “Werken met Marike is letterlijk een feest. Het voelt alsof ze één van ons is. We kunnen niet meer zonder…”