Als branchevereniging, onderneming of stichting, zet u zich vol elan in voor uw vereniging, uw organisatie, uw visie en uw overtuiging.

Binnen jullie organisatie, genootschap of vereniging bevinden zich experts op dat gebied. En voor het voortbestaan is het belangrijk zichtbaar te zijn voor de bestaande én nieuwe klanten, leden of donateurs. Zij bieden u bestaansrecht.

Maar hoe bereikt u die nieuwe mensen? Hoe zorgt u ervoor dat u zichtbaar wordt én blijft? En misschien is het wel handig dat de (lokale) politiek bewogen wordt en van uw bestaan afweet.

U wordt pas gevonden als mensen weten van uw bestaan.

Een open deur wellicht, maar hoe nu verder, hoe realiseer je dat?

Er zijn vele (externe) communicatiemiddelen in te zetten. Wij specialiseren ons in het verkrijgen van media-aandacht. Aandacht in uw doelgroep voor uw passie, expertise, kennis en/of overtuiging. Dat doen we door te communiceren met de media die uw doelgroep leest, luistert en kijkt. Door de pers voor te lichten.

Wij doen de persvoorlichting voor brancheverenigingen, bedrijven, en stichtingen. We zorgen voor bekendheid bij de media en voor publicaties in tijdschriften, magazines, interviews op radio en tv en nieuwsartikelen in de krant. Maar ook trainen we bedrijven en experts die zelf aan de slag willen om media-aandacht te krijgen voor hun organisatie, dienst, boek of visie.

Mediapakket

Baalt u er ook van dat uw concurrent altijd in het journaal naar zijn mening wordt gevraagd? Of dat u maar steeds geen gehoor krijgt bij de media als u een persbericht verstuurt? Terwijl u wél wat te vertellen heeft?

Abonnement

Dat u in de spotlights staat en uw bedrijf in het nieuws komt als het gaat over uw expertise. Dat geeft een goed gevoel. Niets is leuker dan door media gevraagd te worden om uw mening. U bent dan zichtbaar bij (potentiële) klanten of leden, bij de concurrent, maar óók bij andere media.

Persbericht to Go

Heeft u nieuws dat interessant is om te delen met uw relaties, (potentiële) klanten of de pers? Wilt u een nieuwe website lanceren, een nieuwe dienst of product in de markt zetten? Gaat u een evenement organiseren of bent u genomineerd voor een prijs?