Abonnement

Niets is leuker dan door media gevraagd te worden om jouw mening. Dat jij in de spotlights staat en jouw bedrijf in het nieuws komt als het gaat over jouw expertise. Je wordt dan zichtbaar bij (potentiële) klanten of leden, bij de concurrent maar óók bij andere media.

Als persvoorlichter werk ik samen met jou aan het vergroten van je naamsbekendheid of het uitbouwen van jouw expertstatus. Met een kijkje in de ‘operatie’ vind ik nieuwswaardige onderwerpen over jouw of jullie visie, de dienst of het product. In een jaarplanner verzamelen we verschillende onderwerpen waarmee we media kunnen informeren.

Met een mediapakket koop je expertise voor het naar buiten brengen van nieuws. Dat kan regionaal of landelijk nieuws zijn, of nieuws specifiek voor jouw branche. Ik zoek, vind en verwoord het nieuws op pakkende wijze. Zo weten we de relevante media te bereiken. We werken veelal met een persbericht waarmee we de media informeren, maar ook onderhouden we persoonlijke contacten met de media. Kortom, we zitten kort op de bal als we nieuws naar buiten willen brengen of een mening willen delen.

Persberichten worden verstuurd aan relevante lokale, regionale en landelijke media. Van dagbladen tot online media, van radio/tv tot maand- en vakbladen. Op onze shortlist van de belangrijke redacteuren en journalisten staan die contacten waarmee we eerst contact hebben namens jouw bedrijf. Zo werken we ook bij de media aan de naamsbekendheid van jouw organisatie. Als er (nog) geen sociale mediastrategie binnen jouw organisatie is opgezet, dan leveren we de content aan voor berichtgeving op sociale media.

Het verkrijgen van naamsbekendheid is geen ‘quick fix’. Het vraagt tijd en geduld én kennis van zaken. Mochten we willen opschalen of uitbreiden, dan heb ik een team om me heen waarmee we kunnen werken aan reputatieschade, presentatietechnieken en persvoorlichting.

Neem contact op

Bekijk meer contactgegevens