Masterclass Crisiscommunicatie On the Spot

Bevind u zich in een crisis? Dan is snelheid geboden!

Bel 085 902 4924.

Bent u bang voor negatieve publiciteit? Wilt u negatieve berichtgeving in de pers in goede banen leiden?

Dreigt er een faillissement en wilt u de media zo gedoseerd en correct mogelijk informeren? Maakt u zich zorgen over een onwelwillende directeur die uit de school kan klappen, wat negatieve berichtgeving in de pers kan betekenen? Heeft een van uw werknemers gefraudeerd?

UwPersvoorlichter helpt en begeleidt u en uw bedrijf in crisissituaties.

 

Beperken reputatieschade

Met UwPersvoorlichter aan boord, zijn we u rechterhand in tijden van crisis. We adviseren u over welke communicatiestrategie in te zetten, stellen FAQ’s op, onderhouden de perscontacten, schrijven persberichten, monitoren wat er verschijnt in de media en trainen de woordvoerders zodat zij met vertrouwen de pers te woord kunnen staan en interviews geven.

Imagoschade kan vooraf worden beperkt door het opbouwen van een buffer van goed nieuws en een goede relatie met de media. Dat betekent een structurele investering in het onderhouden van een gewenst imago en een goede naamsbekendheid. Regelmatig contact met relevante media over de ontwikkelingen in uw organisatie zorgen ervoor dat u bij een crisis bekend bent met de media en weet hoe u de media te woord moet staan. Tijdens een crisis maar ook daarna.

Met Hans Keeren werken we daarna aan het weer terugdringen van het slechte nieuws.

 

 

Contact

Algemeen telefoonnummer
085 - 9024 924

Correspondentie adres
Nieuwstad 94
1381 CD Weesp