Trainen in je dagelijkse kleding

Personal trainer en ondernemer Jolanda van Leest opent op vrijdag 2 februari 2018 aan de Ericssonstraat 2 in Rijen de 121e fit20 studio. Voor iedereen die fit wil worden én blijven is fit20 een effectieve en efficiënte oplossing. De fit20 formule bestaat uit een intensieve personal training van 20 minuten per week. Het concept past bij mensen die weinig tijd of geen zin hebben om iets aan fitness te doen. Ook sporters die hun prestaties willen verbeteren, kunnen fit20 integreren in hun trainingsprogramma. Sinds de oprichting in 2009 trainen al meer dan 10.000 mensen in Nederland volgens de fit20 methode.

Jolanda Fit20 RijenDe fit20 training is op afspraak en altijd onder persoonlijke begeleiding. De trainingsmethode zorgt voor een sterke prikkel op de spieren waardoor – binnen de herstelperiode tussen twee trainingen – het hele lichaam fitter wordt. Van Leest: ”De training bij fit20 zit zo goed in elkaar! Ik was er gelijk verliefd op omdat het een complete aanpak is waarbij spieren, conditie en de hormoon huishouding worden aangepakt. Ik merk dat mensen beter in hun vel gaan zitten en vrolijker worden omdat je ze comfort biedt in het dagelijks leven. Trappenlopen en tillen, het gaat allemaal gemakkelijker. Zelf heb ik ook een betere houding gekregen sinds ik train. Ik zie leden van alle leeftijden, sportief en niet sportief, alleen of met een (vaste) duo partner, die wekelijks trainen en fitter worden. Het mooie vind ik dat iedereen zijn of haar eigen doel heeft om voor te trainen.’’

fit20 formule

Op speciale custommade fitnessapparaten worden de grote spiergroepen wekelijks in 20 minuten getraind. De training vindt plaats in een kleinschalige studio en is ’hoogintensief’. Dit houdt in dat de spiergroepen in korte tijd zwaar worden belast en tot het uiterste worden gedreven. Deze wekelijkse prikkel zorgt ervoor dat je spieren versterken. Er wordt met focus getraind, één-op-één of als duo, zonder afleiding van harde muziek of spiegels. De ruimte is gekoeld op 17 graden waardoor klanten niet transpireren en sportkleding of naderhand douchen niet nodig zijn.

Persoonlijke aandacht

De fit20 trainingsmethode is een High Intensity Strength Training, gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken die laten zien dat met één intensieve training per week de gezondheid en fitheid sterk verbeteren. De fit20 personal trainer let nauwkeurig op houding, ademhaling en tempo en houdt alle trainingsresultaten bij in een speciaal ontwikkelde fit20 app. Doordat alle oefeningen in slow motion en onder begeleiding worden uitgevoerd zijn ze veilig en haalbaar voor iedere leeftijdscategorie.

Ondernemend

“De fit20 methode is een toegankelijke en efficiënte manier om aan je fitheid te werken. Zelf ben ik in een sportief nest grootgebracht en heb altijd veel aan sporten gedaan. De laatste tijd merk ik dat de behoefte aan personal coaching en training groeit. Die stok achter de deur werkt en ik zie dat de training zo effectief is dat het vetpercentage afneemt en de spiermassa toeneemt. Wie wil dat nou niet?! De trainingsmethode van fit20 laat snel resultaat zien en mensen zijn binnen drie maanden fitter, sterker en soepeler. Wekelijks geef ik mijn klanten een optimale trainingsprikkel waarbij ik let op houding en techniek en op de ademhaling. Ik kijk er erg naar uit om in Rijen van start te gaan”, vertelt Van Leest.

Meer informatie over fit20: www.fit20.nl. Via de site kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een vrijblijvende kennismakingstraining.

Over fit20

De fit20 High Intensity Strength Training is gebaseerd op wetenschappelijke studies en onderzoeken. Het concept is in Nederland doorontwikkeld en in 2009 uitgerold als formule met inmiddels meer dan 100 studio’s in 5 landen. Ook verzorgt fit20 in-company studio’s, zoals o.a. bij Siemens, Ahold en Randstad. Een overzicht van alle fit20 studio’s staat op www.fit20.nl.

Noot voor de redactie:

Voor vragen over dit persbericht, beeld- of onderzoeksmateriaal of een proeftraining kunt u contact opnemen met Jolanda van Leest van fit20 Rijen op 06 – 4605 4816 of mailen naar Rijen@fit20.nl.

Personal trainer Jolanda van Leest in haar nieuwe fit20 studio in Rijen.JPG