Als persvoorlichter voor verschillende bedrijven draaien we wekelijks een ander ‘programma’. Dat zijn soms moeilijke weken omdat zich dan ‘zware’ onderwerpen bijeen pakken. Afgelopen week had ik een hele ‘lichte’ week, een week vol mooie en vooral hele leuke evenementen. Op woensdag waren we bij Avifauna om de geluksvogels van de Tapperus-actie te trakteren op een rondje mee met de dierenverzorgers. Iets dat Avifauna nooit doet, maar voor de introductie van deze nieuwe app (betalen per minuut voor je bezoek) graag de kooien en verblijven openzette voor een twintigtal kinderen.

Afgelopen zaterdag was ik VIP-gast van de Zorg Diensten Groep bij de Cross Country van de Military Boekelo. Voor deze bijzondere klant heb ik enkele mooie en indrukwekkende verhalen mogen delen met media over de postmortale zorg. Een precair onderwerp dat bijzondere aandacht verdient. Midden in de bossen, genietend van het weer, een goed glas wijn en een perfect uitzicht op de waterbak, hebben we genoten van de cross country!

Diezelfde avond lag ik in de Koepelgevangenis van Haarlem, op een matje op de grond, te luisteren naar een pianoconcert, The Best of Einaudi. Pianist Jeroen van Veen hield 500 gasten gekluisterd aan hun matje en onder hun dekentje. Het blijven bijzondere concerten, die Het Theaterkantoor organiseert. Het is echt de kers op onze taart om te zien dat deze concerten steeds vaker binnen een paar dagen al helemaal zijn uitverkocht.

Het was voor mij absoluut een prachtige week, waarbij het weer ons óók goed gezind was en ik zo driedubbel heb genoten van mijn vak als persvoorlichter. Die afwisseling! Het is fantastische en werkt verslavend!